Comentaris

A continuación, lo que los clientes dicen de nosotros:
La definició d’ hospitalitat és abundant en aquesta casa meravillosa. Les paraules no poden expressar la nostra gratitut per tot el que heu fet per nosaltres. Bev i Tom. Austràlia.

Moltes gràcies per aquestes vacances encantadores i totalment lliures d’ estrès i per la vostra gran ajuda i experiència què ens va guiar per aquests indrets meravilllosos. Tony, UK.

Un lloc hermòs per passar la nostra lluna de mel. Moltes gràcies per haver sigut uns anfitrions tan fantàstics. Alic i Ben, UK.

Aquest lloc es increible! El millor lloc a on ens hem allotjat. Laura i Edward, USA.

Un meravillòs lloc per visitar i els anfitrions molt carinyosos i amables. Les habitacions son precioses i el llit molt còmode. Gran esmorçar i una calorosa hospitalitat és el qué ho fan diferent. Això és el qué recordarem. Nava, Israel.

Vostés vau ésser els meus primers contactes en aquesta part de França, i m’han abastit de més passiò per l’àrea amb el vostre entusiasme i generositat. La vostra humanitat i valors fan de la paraula “anfitrions” que signifiqui algo especial, i sempre seran al meu cor i memoria. Ja estic dessitjant renovar contacte amb vosaltres i os el.logiaré globalment. Mentrestant, gràcies. Steve, Australia.

Absolutament encantadors anfitrions que fan que et sentis com a casa. En aquest puesto podria viure. Moltes gràcies pel vostre calor i la vostra hospitalitat. Jeremy, USA.

Un oasi tranquil pel viatjant cansat de carretera! Vam passar una estància increible – bona gent, bon menjar, bons moments. L’ unic que podem dessitjar es el continu èxot de la vostra empresa. David i Barbara, Canadà.

Vam arribar per intuició, vam conèixer per inspiració i vam marxar amb admiració! Moltes gràcies! Dave i Virginia, Nova Zelanca.

Hospitalitat per sobre i mès enllà de lo esperat. Vista del riu i mercat en diumenge, increible! Gran descobriment per nosaltres. Jeff i Fiona. UK.