Carcasona: la cité
Carcasona: la cité.

Els càtars i els seus castells – Els càtars van ser un grup de religiosos que van aparèixer a l’Europa durant els segles XII i XIII. Les Creuades van lluitar contra els càtars, acabant amb el genocidi a finals del segle XIV. N’hi ha molts castells i llocs d’interès de fàcil accès des d’el B & B
Per a mès informació sobre els castells Càtars, miri:
ca.wikipedia.org/wiki/Castells_càtars

església

Altres activitats – Hi ha moltes posiblitats de realitzar activitats esportives a la regió, com l’escalada, ciclisme, escursió, montar a cavall, esquiar, parapent, passeig en canoa i kayak, rafting i natació.

La ciutat propera de Rennes-le-Bains és un spa resort amb una piscina climatitzada naturalment, jacuzzi, sauna i tractaments de bellessa.


El Carnaval de Limoux
Monuments i llocs d’ interès

Carcasona -  “La Cite”. La ciutat amurallada de Carcasona val la pena al menys per visitarla durant mig dia. La ciutat tota ella és una atracció, i dispossa a més de restaurants, cafés, bars, botigues, La Casa Encantada, El Museu de la Tortura, Hotels i albergs.

Castell del Catar: Perapertusa
Castell del Catar: Perapertusa

Altres monuments – la regió poseeïx una impressionant llista d’altres documents, incluïnt abdies, catedrals, esglèsies, pobles, arquitectura romànica, castells, etc.La piscina de Rennes-les-Bains està climatitzada naturalment.
La piscina de Rennes-les-Bains està climatitzada naturalment.

Activitats culturals i events.

Galeries d’ art, museus (Museu de Dinosauris a Esperaza inclossos), festes, festivals, i el vi son unes de les moltes atraccions d’aquesta bonica regió.

Sempre estarem dispossats a ajudar-li a les seves visites i a fer que la seva estància sigui memorable.